Workshops: Fotografi för bildköpare – 11, 18, 25 mars, Göteborg

foto: Dorothea Lange

Varför blev just den här bilden en ikon? Hur hittar jag fotografi bortom de opersonliga genrebilderna? Får jag göra vad som helst med bilder som jag köpt? Det och mycket annat pratar vi om under min workshop för blivande bildköpare. Ur innehållet: fotohistoria, bildspråk, olika bildarkiv, uppdrag, priser, upphovsrätt, avtal och förhandlingsteknik.
Kursen hålls under tre halvdagar på yrkeshögskolan YRGO i Göteborg.

Några röster från förra årets kurs:
”Jag tycker att du lär ut på ett fantastiskt sätt då du verkligen är påläst om ditt ämne och brinner för det du gör. Du har gett mig en bra inblick i hur det går till vid köp av bilder och vilka rättigheter man ska tänka på. Har även fått tips om många bra fotografer.”

”Jag tycker att kursen har varit väldigt lärorik! Har lärt mig supermycket som jag inte hade någon aning om innan.”

2019-02-14T09:38:19+00:00